top of page

Na twee jaar uitstel, is het in november dan eindelijk zo ver. Eendracht Maakt Macht zet ‘En Eentje Zag Ze Vliegen’ op de planken van het Wapen van Middelie! We verwelkomen u graag weer voor een avondje uit. Komt u ook?

 

McMurphy, een man met een aardig strafblad, is opnieuw in de problemen geraakt en is veroordeeld tot opname in een psychiatrische instelling. De tirannieke hoofdverpleegster Ratched leidt daar haar afdeling met een ijzeren vuist, waardoor haar patiënten worden opgeschrikt door ongemakkelijke groepsgesprekken, medicatie en de dreiging van elektrische shocktherapie. McMurphy's komst verstoort haar regime, vooral nadat hij besluit zich tegen haar regels te verzetten namens zijn medegevangenen, die hij al snel voor zich weet te winnen, niet in de laatste plaats met een wild feest. De confronterende strijd tussen de opstandige McMurphy en de onbuigzame Ratched zorgt al snel voor vele humoristische taferelen tussen de patiënten, maar draait uiteindelijk uit op een verwoestend eerlijke weergave van de grenzen tussen gezond verstand en waanzin.

 

En Eentje Zag Ze Vliegen is gebaseerd op “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, naar het gelijknamige boek en de film uit 1975 met Jack Nicholson in de hoofdrol. 


Aanvang: 20.00 uur – open vanaf 19.30
Toegang: €15,- (inclusief een consumptiebon)
Donateurs: €5,- 

SEIZOEN 2022

bottom of page